Esade

DO GOOD. DO BETTER. BUSINESS SCHOOL, LAW SCHOOL I EXECUTIVE EDUCATION QUE APORTA UN CANVI SIGNIFICATIU POTENCIANT LA INNOVACIÓ I EL COMPROMÍS SOCIAL.

ESADE Business and Law School és una institució acadèmica internacional fundada el 1958. Inspira un canvi significatiu a través del seu desenvolupament professional, el compromís social i la innovació, tal com resumeix el seu eslògan: “Do Good. Do Better”.

El principal patrimoni d’aquesta escola són les persones: professors i professionals que generen pensament, discurs, projectes i iniciatives al servei d’una formació excel·lent, una recerca rellevant i una contribució valuosa al debat públic i a la transformació social.


OBJECTIUS

L’objectiu d’ESADE és esdevenir un model d’educació i formació, apostant pel talent, la integritat, l’excel·lència i la innovació. Per això, la peça clau en educació ja no són només les aules, sinó també els laboratoris, punts de trobada entre el coneixement, l’aprenentatge, la innovació i l’empresa.

EL NOSTRE COMPROMÍS

EXPERIÈNCIA
La seva experiència d’aprenentatge és moderna, innovadora i digitalitzada per formar persones líders capaces d’adaptar-se a les noves formes de pensar i treballar.

TRANSFORMACIÓ SOCIAL
ESADE inspira un canvi significatiu a través del desenvolupament professional, el compromís social i la innovació.

CAPTACIÓ DE TALENT
A través del suport de la Fundació Puig es difon el programa de beques. És una aposta estratègica amb el compromís d’oferir oportunitats de futur a estudiants amb talent que no tenen els recursos econòmics suficients.

INTERNACIONALITZACIÓ
Els seus programes tenen un enfocament global, amb més de 100 nacionalitats. Ocupa posicions excel·lents en els rànquings, que reafirmen la seva rellevància internacional.