Fundació d’Estudis i Recerca Oncològica (FERO)

INVESTIGANT PER UN FUTUR SENSE CÀNCER.

La Fundació Fero és una fundació privada dedicada a la investigació oncològica. El projecte posa èmfasi en la transmissió dels resultats de la investigació bàsica a la clínica. La integració d’aquestes dues àrees permet escurçar el temps d’aprovació de nous fàrmacs i contribueix al fet que els pacients es beneficiïn de forma més ràpida dels avenços científics contra el càncer.

Fundada pel Dr. Josep Baselga el 2001, l’entitat és impulsora, entre d’altres, del Centre de Càncer de Mama de l’Hospital Vall d’Hebron i del Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO), una institució de referència en el camp de l’oncologia.


OBJECTIUS

FERO persegueix tres grans objectius: promoure la creació d’una infraestructura de suport als centres d’investigació i hospitals per facilitar el desenvolupament de la investigació oncològica aplicada i de qualitat; recolzar les carreres professionals dels nostres millors investigadors mitjançant el finançament competitiu de projectes d’excel·lència en càncer i promoure una comunitat científica FERO que lideri la investigació i el tractament del càncer a Espanya.

EL NOSTRE COMPROMÍS

RECERCA I INVESTIGACIÓ
FERO impulsa la investigació per eradicar el càncer com a causa de mortalitat, i promou i catalitza la investigació oncològica translacional a Espanya.

EXCEL·LÈNCIA
La col·laboració amb un equip d’especialistes multidisciplinar és garantia d’excel·lència.

TALENT
FERO dona suport al talent investigador en el camp de l’oncologia.